Lekker fris van smaak en snel klaar.
Ingrediënten: eieren, knoflook, ui, augurk, mayonaise, mosterd, kerriepoeder, peper en zout
Ik heb bij de ingrediënten geen hoeveelheden gezet, omdat de smaak van persoon tot persoon erg kan verschillen. Begin met van alles een klein beetje en voeg toe tot de smaak goed is.
Kook de eieren tot ze hard zijn en laat ze schrikken (het
hete water eerst af gieten en vervolgens direct koud water op de gekookte
eieren te gieten). Pel en hak de eieren in grove stukjes. Pers de knoflook, snijd
de ui en augurk fijn. Meng de mayonaise, mosterd en kerriepoeder in een kom
goed door elkaar. Doe er het eiermengsel bij en meng nog eens goed door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Deze salade kun je prima één dag van te voren maken. Lekker
op een geroosterde boterham met sla en tomaat of een stokbroodje met brie.
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten