zondag 2 maart 2014

Mediterrane vis marinade

Het is goed om minimaal 1 tot 2 keer in de week vis te eten. Met deze marinade gaat dat zeker geen straf worden.

Ingrediënten: zalmfilet, tilapiafilet, grote garnalen, olijfolie, knoflook, pesto, Italiaanse kruiden, eventueel peper en zout

Snijd de vis in stukken. Wanneer de garnaal nog een staartstuk heeft verwijder je dit. Meng in een grote kom de olijfolie naar smaak met de knoflook, pesto en Italiaanse kruiden. Als je wilt kun je nog peper en/of zout toevoegen, ik vind het zonder persoonlijk al zout genoeg. Doe de stukken vis en garnalen bij de marinade, roer goed door en laat een paar uur marineren.

Verwarm de oven voor op 180˚C. Bak de vis in ongeveer 20 minuten gaar. 

Lekker met stokbrood met kruiden boter en een salade van sla, tomaat, mozzarella, olijven en ravioli.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten