zondag 20 april 2014

Bloemkool ovenschotel

Als niet liefhebber van bloemkool maakte ik laatst “bloemkool bolognese uit de oven”. Een heerlijk recept dat je ook op ons Blog vindt. Tijd om een nieuw recept uit te proberen.


Ingrediënten: bloemkool, aardappelschijfjes, 250 gram spekblokjes, ui, peper en zout, 250 ml Boursin cuisine, geraspte kaas

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
Kook de in roosjes gesneden bloemkool met wat zout beetgaar en houdt het apart. Bak de gesnipperde ui met de spekblokjes tot de spekblokjes knapperig zijn. Doe de bloemkool samen met de aardappelschijfjes in een ingevette ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Schept de Boursin cuisine erover, de spekblokjes en ui en als laatste de geraspte kaas.

Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Eet smakelijk!


1 opmerking:

  1. Hi! I would like to invite you to check out our site volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.

    If you like the idea of being found on our page, please, add your blog through the Top Blogs section.
    I hope to see you there soon!

    BeantwoordenVerwijderen