Als niet liefhebber van bloemkool maakte ik laatst “bloemkool
bolognese uit de oven”. Een heerlijk recept dat je ook op ons Blog vindt. Tijd om
een nieuw recept uit te proberen.
Ingrediënten: bloemkool,
aardappelschijfjes, 250 gram spekblokjes, ui, peper en zout, 250 ml Boursin cuisine,
geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht).
Kook de in roosjes gesneden bloemkool met wat zout
beetgaar en houdt het apart. Bak de gesnipperde ui met de spekblokjes tot de spekblokjes
knapperig zijn. Doe de bloemkool samen met de aardappelschijfjes in een
ingevette ovenschaal en bestrooi met peper en zout. Schept de Boursin cuisine
erover, de spekblokjes en ui en als laatste de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde
oven.
Eet smakelijk!
Hi! I would like to invite you to check out our site volrecepten.nl . Adding your blog to our site will make your recipes available to many more users and help you get more visits to your blog. Our service is free and can you would be able to leave us any time.
BeantwoordenVerwijderenIf you like the idea of being found on our page, please, add your blog through the Top Blogs section.
I hope to see you there soon!